Pinseturen

Pinsetur til Humlebæk
Den  14. – 16. maj 2016.

Som TRADITIONEN igennem mange år byder, så ligger det fast at Sejlklubben Sundet er vært ved det store morgen bord under træerne PINSE SØNDAG d. 15 maj. Kl. 10.00.

Klubben er vært for friskbagt morgenbrød, juice, cacaomælk, smør, marmelade, samt smagsprøver på diverse ” bitre ” drikkevare.

I skal selv medbringe kaffe, service, blødkogte æg osv.

Selvfølgelig holder vi også fast i traditionen med rundboldkamp, søndag eftermiddag oppe på marken for børn og voksne med forfriskninger til pausen og fiskekonkurrencen for børn, der ender ud i det herlige krabbeløb.

Aftensmaden er det helt store grill eventyr under træerne, ja til langt ud på natten, hvor vi alle selv medbringer service, mad, grill’er og drikkevare. Husk varmt tøj og tjekke vejrudsigten for sol, regn osv.

Mandag morgen når der er liv på kajen, er der fælles oprydning på pladsen og lånte borde stilles på plads og så går turen hjemover .

Vi glæder os til at se klubbens medlemmer og andre, fra vandsiden eller fra land i biler og måske fra luften.

Nogle starter Pinsen ved at sejle til Hven fredag eller lørdag, hvor der bliver hygget i løbet af lørdagen og med fælles grill om aften . Hvor der så bliver stævnet ud tidligt søndag morgen, med Humlebæk og morgenmad som mål.

Nogle tager til Humlebæk fredag eller lørdag og har hygge dage der, og gør klar til søndag morgen, hvor fælles arrangement løber af stablen.

Medlemmer af aktivitet udvalget vil være tilstede i Humlebæk fra fredag og tage imod alle indkommende både i løbet af weekenden, modtagelse af havnepenge og evt. andet.​

Vel mødt til alle og på gensyn
Aktivitetsudvalget Doris Høj

Pinsetur i sejlerskolens både
Sejlerskolen sejler med på Pinseturen i Sejlerskolens både.
Sejlerskolens både sejler om lørdagen enten til Kyckbacken eller til Norreborg.

Hvert år drager mange af Sundets medlemmer af sted i deres både på Pinsetur i Øresund – og sejlerskolen sejler med. Det er i dagene
Lørdag, Søndag og Mandag d. 14.-16. Maj 2016

Du kan som sejlerskoleelev, rutiner, kapskolelev komme med på pinseturen i Sejlerskolens både.

Vi sejler lørdag formiddag af sted i sejlerskolens både og sejler til Hven. Vi regner med at sejle til enten Norreborg eller Kyrkbacken. Her spiser vi og overnatter. Måske er der private både fra Sundet, der også sejler til Hven om lørdagen.

Søndag sejler vi til Humlebæk. Står alle i båden tidligt op, kan morgenmaden i Humlebæk havn måske nås. I Humlebæk samles alle bådene fra Sundet og vi har en dag sammen. Der er morgenmad kl. 10, som sejlklubben er vært for. Om dagen arrangerer klubbens aktivitetsudvalg leg og hygge for voksne og børn. Om aftenen griller vi og spiser sammen ved langborde.

Mandag formiddag sejler vi tilbage til København. Er vejr og vind med os, er vi i Svanemøllehavnen først på eftermiddagen.

Vi sover som udgangspunkt ombord, men der er også mulighed for at slå telt op både på Hven og ved Humlebæk havn.

Pris: Hver besætning deler udgifter til mad og drikke til turen, samt havnepenge. Havnepenge er typisk 100 – 150 pr. båd pr. overnatning, madens pris bestemmes af den aftalte standard ombord.

Du kan tilmelde dig til turen i sejlerskolens både her: Tilmeldingen er lukket​.

 

Ansvarlig for denne side: Aktivitetsudvalget